Mapa de les etiquetes més utilitzades relacionades amb la intervenció policial
Mapa de les etiquetes més utilitzades relacionades amb la intervenció policial
El viral del "Popap"

L'humor i la creativitat triomfen a la xarxa amb la macrooperació de la Guàrdia Civil

La intervenció policial i judicial contra l'organització del referèndum de l'1 d'octubre ha fet bullir les xarxes socials. El "Popap" ha recollit els exemples que han marcat tendència aquest dimecres 20 de setembre

Actualitzat

L'equip "Popap" ha estat enganxat a la xarxa durant aquesta intensa jornada d'escorcolls a conselleries, seus de partits polítics i domicilis particulars. Hem recollit alguns dels missatges més virals i més compartits per fer la crònica d'aquest #20S.

1. Gerard Piqué

El jugador del Barça ha enviat un missatge a la Guàrdia Civil, adjuntant un dels vídeos més provocadors de les últimes hores.

2. El que ha generat més converses

Els comunicats del FC Barcelona i del Primavera Sound en contra de la intervenció policial i judicial s'han convertit ràpidament en virals.  

3. Crides a la mobilització

Centenars de persones han respost a la crida de Jordi Sànchez, president de l'ANC, i s'han concentrat de manera pacífica i festiva a les portes de les conselleries escorcollades.

Ahora Madrid també convocava a la Puerta del Sol de Madrid una mobilització

A través de WhatsApp, s'ha organitzat una cassolada a les vuit del vespre.

5. Change.org

Una petició en aquesta plataforma demana signatures per defensar la unitat de l'estat espanyol i la democràcia.

6. Humor a Whatsapp

L'ambient és tens dins i fora de la xarxa, però l'humor també triomfa, especialment a Whatsapp amb missatges com aquest:

7. L'"APM?", en directe des de la Conselleria d'Economia

L'"APM?" s'ha endut el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, a la concentració davant de la Conselleria d'Economia i ho han explicat en un Facebook Live!

L'equip del programa ha aprofitat la mobilització per fer un càsting i buscar nous col·laboradors. El vídeo ha estat un dels continguts més compartits del Facebook de Catalunya Ràdio.

8. Facebook

Als murs de Facebook continua compartint-se el vídeo del locutor i creatiu publicitari Carlos Roca. Es tracta d'un doblatge d'una escena de Harry Potter, on l'aprenent de mag és Carles Puigdemont.

9. La imaginació dels tuitaires

Un dels fils de Twitter més exitosos és el de Kuestmaster, qui recomana a Hollywood fer una trilogia titulada "The Process™". Les semblances del càsting són més que raonables!

Sabeu d'algun altre contingut viral relacionat amb les intervencions policials d'aquest dimecres? Ens els podeu fer arribar a través de Twitter o Facebook. Ajudeu-nos a ampliar la llista!
Anar al contingut