Barcelona

L'hostessa del Godó: "Em van dir que no hi tornaria a treballar"

Scwheppes al·lega que va recomanar portar roba tèrmica a les hostesses del Godó, els va fer arribar roba d'abric i se'ls va habilitar un lloc arrecerat del fred entre partits

RedaccióActualitzat

El cas de les hostesses obligades a vestir amb faldilla i màniga curta malgrat el fred durant el trofeu Comte de Godó  de tenis destapat per "El matí de Catalunya Ràdio" continua aixecant polseguera. L'hostessa, Raquel Muñoz, ha assegurat al mateix programa on va denunciar el cas que ja li han dit que no la contractaran més.

"L'agència em va trucar al cap de dues hores que sortís la notícia i em van dir que no hi tornaria a treballar."

Precisament, Muñoz ha denunciat que cap altra hostessa ha parlat de la situació viscuda per por de perdre la feina.

L'hostessa, a més, ha explicat que van demanar unes mitges i que "després de queixar-nos molt, ens van donar una jaqueta".

Muñoz ha insisitit que dues noies van plegar perquè es trobaven malament i davant del comunicat de Schweppes ha assegurat que va fer arribar les queixes a l'agència i que havia parlat amb la companyia de refrescos.

"Vaig fer arribar les queixes a la meva agència. He parlat directament amb gent de Schweppes i veien el fred que passàvem."

L'hostessa ha etzibat, finalment, que les altres agències "van saber cuidar les seves hostesses i amb les baixes temperatures els van canviar la roba per la d'hivern."

 

Scwheppes al·lega que va recomanar portar roba tèrmica a les hostesses del Godó

Tot plegat després que arribés la resposta de la companyia Scwheppes. Segons ha assegurat, dissabte, davant el mal temps i d'acord amb l'agència que contracta les hostesses, se'ls va fer arribar roba d'abric i mitges i se'ls va habilitar un lloc arrecerat del fred.

"Després de veure les inclemències del temps i d'acord amb l'agència de les hostesses, es van adquirir jaquetes, caçadores i mitges perquè les col·laboradores de pista estiguessin adequadament abrigades al llarg del torneig i es va habilitar un lloc arrecerat on podien resguardar-se del fred durant el temps entre partits." 

També explica que no han rebut cap queixa formal de ningú ni que se'ls va informar que les noies s'havien posat malaltes. També que totes les noies sabien que la feina era a l'aire lliure i que se'ls havia recomanat portar roba tèrmica sota el polo groc de propaganda.

"Totes les persones contractades sabien perfectament que la seva feina es desenvoluparia a l'aire lliure i se'ls va recomanar que portessin roba tèrmica sota el polo groc. En cap cas, cap dels contractats va informar que estava malalt. De la mateixa manera, ni durant els dies del torneig ni quan va acabar, l'agència que es va encarregar de la seva contractació ha rebut cap queixa."

 

 

La noia va denunciar la situació a "El matí de Catalunya Ràdio" i va explicar que la majoria de les hostesses es van posar malaltes després de passar-se fins a tres hores a la intempèrie en què només es podien posar la jaqueta en el moment que estaven al banc. Després d'insistir molt, va dir, va aconseguir una jaqueta per a determinats moments, però amb amenaces de perdre la feina.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut