Detall d'una roda d'un cotxe de luxe
El sector del luxe no està en crisi.
S'Agaró

L'Hostal de la Gavina de S'Agaró acull l'Excellence Fair, una fira de luxe que no nota la crisi

S'Agaró, al Baix Empordà, acull durant tres dies la fira d'articles de luxe més important de l'Estat. En l'esdeveniment, hi participen 45 expositors que atrauen clients d'alt poder adquisitiu, sobretot estrangers, i en especial el turisme rus.

RedaccióActualitzat
Per segon any consecutiu, la fira Excellence Fair es fa a l'Hostal de la Gavina de S'Agaró. Entre els objectes més exclusius hi ha una sala de projecció de 500.000 euros amb una pantalla de 150 polzades, saunes i zones de "wellnes", joies de dissenys exclusius, cotxes de luxe que costen més de 100.000 euros o embarcacions.

Sara Sánchez, directora de la fira, diu que esperen superar les xifres de públic de l'any passat. "Nosaltres, per les estadístiques anteriors que tenim, sabem que l'any passat van venir 2.000 visitants i esperem que aquest any se superin els 2.500".

Els expositors diuen que la crisi es nota poc entre aquest tipus de clients. La fira obre cada dia al vespre. Estarà oberta fins dissabte i el preu de l'entrada per a tots els dies va dels 120 als 150 euros.






Anar al contingut