L'Hospitalet vol incrementar la presència de càmeres als carrers.
L'Hospitalet vol incrementar la presència de càmeres als carrers.
L'Hospitalet

L'Hospitalet vol instal·lar càmeres de videovigilància en carrers i eixos comercials conflictius

L'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat vol instal·lar càmeres de videovigilància als barris i eixos comercials de la ciutat on es registra una activitat delictiva més elevada. L'alcaldessa Núria Marín ha lliurat al conseller d'Interior, Felip Puig, un estudi municipal on es detallen els punts on el consistori pretén col·locar-hi càmeres com a mesura per identificar els delinqüents i donar més sensació de seguretat a la ciutadania. Puig s'ha compromès a estudiar la petició i ha avançat que el seu departament està treballant per crear una nova llei de drets i deures dels ciutadans als espais públics.

Actualitzat
Actualment, l'Hospitalet té càmeres de videovigilància a l'entorn de les discoteques de Femades, una experiència que ha estat "positiva", segons l'alcaldessa, i que ara es vol estendre a altres punts de la ciutat.

Marín i Puig han mantingut aquest dilluns una reunió de treball en la qual també han parlat sobre la possibilitat que agents de la Guàrdia Urbana patrullin al metro, una qüestió que analitzaran en una Junta Local de Seguretat al mes de setembre. El conseller d'Interior ha anunciat a l'alcaldessa que a partir de l'octubre es reforçarà la plantilla de Mossos d'Esquadra a la ciutat amb un nombre d'agents encara pendent de determinar.
Anar al contingut