L'Hospitalet i el Lleida es classifiquen per a la ronda següent de la Copa del Rei

L'Hospitalet, contra pronòstic i patint fins l'últim segon del partit, ha aconseguit classificar-se per la ronda següent de la Copa del Rei. Ho ha fet després de guanyar el Nàstic per 4-3. L'equip tarragoní s'ha avançat en el marcador amb dos gols, però l'equip que entrena Ramon Moya ha cregut en les seves opcions i ha capgirat l'eliminatòria amb un gol de Paco Valera en l'últim sospir. També ha hagut de patir de valent el Lleida, que en la segona pròrroga ha superat el Logronyès per 0-1 amb gol de Sergio Rodríguez en el minut 118.

L'Hospitalet ha cregut en les seves opcions durant tot el partit i això li ha servit per classificar-se per a l'eliminatòria següent de la Copa del Rei. Ho ha fet contra pronòstic en superar el Nàstic per 4-3. El partit no ha començat gens bé per a les aspiracions de l'equip local, ja que Pep Pagès s'ha fet en pròpia porta el primer gol de l'equip tarragoní. L'equip de Luis César ha dominat el matx i Bolo en el minut 27 ha fet pujar el segon gol del Nàstic al marcador. L'Hospitalet, amb alguns jugadors teòricament titulars a la graderia -Ángel Álvarez, Quique Carcel, Toni Mora i Edu González- ha trigat molt a entrar dins el partit. Però a la segona part el signe ha estat totalment diferent. Els de Ramon Moya han cregut amb les seves opcions i amb un gol de Rubén Sole han retallat les diferències. En el minut 71 Roger ha empatat el partit i, quan semblava que s'arribava a la pròrroga, Irurzun, en l'única aproximació del Nàstic a la porteria contrària a la segona part, ha avançat els de Segona A. Però l'Hospitalet ha seguit lluitant. Un esforç que ha tingut la seva recompensa. Rubén Sole ha tornat a empatar el partit, ara a tres gols, i quan tothom signava la pròrroga, Paco Valera ha aconseguit el gol que ha classificat el seu equip. Qui també ha partit de valent ha estat el Lleida. L'equip de la Terra Ferma ha suat fins a la segona pròrroga per desfer-se del Logronyès. El gol de la victòria ha estat obra de Sergio Rodríguez després de 118 minuts de partit. El partit ha estat força vistós, encara que cap dels dos equips no ha disposat de grans ocasions de gol.