Barcelona

L'Hospital Vall d'Hebron, sense aigua i la Ronda de Dalt, inundada pel trencament d'una canonada

RedaccióActualitzat

Reoberta la Ronda de Dalt, després del tall d'una hora i mitja a l'altura de la Vall d'Hebron, en sentit Llobregat, a causa de la inundació que ha provocat el trencament d'una canonada. Segons fonts de la Guàrdia Urbana, la fuita s'ha produït a les tres de la tarda i ha quedat aturada passades les quatre.

Una baixada de tensió hauria provocat l'avaria, que va inundar la ronda de Dalt. 10.000 abonats van quedar afectats i els talls de trànsit van provocar cues a tot Barcelona.  

L'avaria s'ha localitzat en una canonada de canalització d'aigua de l'Hospital Vall d'Hebron, concretament a l'altura del Carrer de l'Arquitectura amb Passeig de la Vall d'Hebron.


La inundació ha afectat 300 metres del lateral de la Ronda i dos carrils del tronc central. S'ha tallat l'accés 4B a la Ronda de Dalt i hi ha hagut talls intermitents tant al tronc central com al lateral. També han quedat afectades la C-58 i la B10. A les sis de la tarda estava tancada la sortida 5 per netejar el material arrossegat per la inundació i oberts els tres carrils de circulació.

L'Hospital Vall d'Hebron s'ha quedat sense subministrament extern d'aigua fins a tres quarts de sis de la tarda i les urgències s'han derivat a altres centres sanitaris. Des d'un primer moment ha funcionat amb les reserves pròpies de què disposa. De moment ha anul·lat les intervencions quirúrgiques previstes. Fonts de l'hospital han explicat que l'afectació ha estat "greu" però han volgut deixar clar que no hi ha "cap risc" per al personal ni pels pacients ingressats.

 

Està previst que els veïns de la zona afectada tornin a tenir subministrament d'aigua amb normalitat a partir d'aquesta nit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut