El Taulí de Sabadell, més de 6 hores sense llum per un incendi en un transformador

L'incendi, que també ha afectat el subministrament d'aigua, ha obligat a traslladar els pacients semicrítics a altres unitats del centre

Actualitzat

Aquest diumenge a la tarda, un incendi en una estació transformadora de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell ha afectat la llum, l'aigua i els sistemes d'informació de tot el centre.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís de foc en una sala de baixa tensió aïllada de l'hospital a les 16.43 hores i fins al lloc s'han desplaçat sis dotacions terrestres.

El foc s'ha donat per extingit cap a les 8 del vespre, però s'hi han quedat efectius revisant les instal·lacions amb tècnics de la companyia elèctrica. El Taulí ha explicat a través de les xarxes socials que cap pacient està en perill i ha informat que per precaució s'han traslladat alguns semicrítics a espais de l'hospital que tenen els subministraments garantits.

El centre ha recomanat als usuaris que tinguin una urgència que es dirigeixin als CUAP de referència (els de Sant Fèlix i Cerdanyola-Ripollet, que estan oberts les 24 hores,  i el de Ca n'Oriac, obert fins a les 12 de la nit) o a un altre hospital.

 



A dos quarts de deu de la nit d'aquest diumenge, l'hospital ha informat que ja ha restablert el servei de subministrament d'aigua.

Cap a un quart de dotze, s'ha restablert el subministrament elèctric. Mitja hora més tard, els sistemes d'informació.

 

 

Protecció Civil i l'Ajuntament de Sabadell han fet arribar unes 300 llanternes a l'hospital mentre es posa en marxa un generador substitut.


          

 

Anar al contingut