Santa Cruz de Tenerife

L'home que va atropellar mortalment tres membres d'una mateixa família a Tenerife conduïa sota els efectes de l'alcohol

Comencen a aclarir-se els fets al voltant del triple atropellament mortal a Santa Cruz de Tenerife. El conductor, un noi de 21 anys, va donar positiu en el control d'alcoholèmia i passarà a disposició judicial en les pròximes hores. Segons la Policia Local, no està clar que s'hagués donat a la fuga, com s'havia dit inicialment. El jove assegura que va frenar després de l'impacte i que els agents el van detenir a 300 metres, aturat al costat del cotxe. De fet, poc després del sinistre sembla que va haver de ser atès en un hospital d'una crisi nerviosa.

Actualitzat

Els fets van tenir lloc a l'avinguda José Antonio Primo de Rivera, a l'altura del Cabildo Insular, i diversos veïns van alertar el servei d'emergències. Es va procedir llavors a activar el servei d'urgències canari, que va enviar una ambulància medicalitzada i una ambulància de suport vital bàsic al lloc dels fets. Quan van arribar, però, les tres persones havien mort.

Quan les ambulàncies van arribar a la zona, van comprovar que dues de les tres persones que havien estat atropellades havien mort a l'acte. Es tractava d'un home, de 67 anys, i una dona de 64. La tercera víctima, una dona de 42 anys, tot just tenia constants vitals, i va morir pràcticament després de rebre l'impacte del vehicle.

Arran del sinistre, la policia va haver de tallar el trànsit a l'avinguda José Antonio Primo de Rivera durant dues hores, i va haver de desviar la circulació a un carrer auxiliar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut