Un grup de policies, a l'exterior de l'oficina bancària on l'home retenia l'ostatge.
Un grup de policies, a l'exterior de l'oficina bancària on l'home retenia l'ostatge.
París

L'home que retenia ostatges en una oficina bancària de París es rendeix

Un home ha entrat a l'oficina bancària poc abans de les cinc de la tarda amb una pistola a la mà i una altra al cinturó reclamant un habitatge social per a ell i el seu fill discapacitat. En un primer moment retenia quatre persones, però tres han estat alliberades abans que s'acabés rendint.

RedaccióActualitzat

Un home que reclamava un habitatge social per a ell i el seu fill discapacitat ha irromput en una sucursal del banc CIC al centre de París i ha retingut quatre persones com a ostatges. Després d'unes tres hores de segrest, l'home s'ha acabat rendint i entregant-se a la policia, que l'ha detingut.

L'home ha entrat a l'oficina bancària poc abans de les cinc de la tarda amb una pistola a la mà i una altra al cinturó, però un dels treballadors ha tingut temps d'activar l'alarma. A mesura que ha avançat el segrest, l'home ha anat alliberant els ostatges, fins a quedar-ne només un en el moment que s'ha rendit.

L'oficina del CIC es troba al número 77 del Boulevard de Gobelins, al districte XIII de la capital francesa, on el trànsit s'ha tallat per raons de seguretat. L'home, d'entre 40 i 45 anys, era conegut pels serveis policials i psiquiàtrics i demanava un habitatge social per a ell i el seu fill, tot i que, segons les autoritats del districte, no figura entre les persones que han sol·licitat la concessió d'una casa.

 

Anar al contingut