Premià de Mar

L'home que hauria provocat l'explosió de Premià es va acomiadar dels amics dient que "faria una bogeria"

Testimonis de la conversa asseguren a Catalunya Ràdio que l'home va fer "l'última abraçada" a un amic i va anunciar que "faria una bogeria"

Actualitzat

L'home a qui els Mossos d'Esquadra atribueixen l'explosió de gas en un pis de Premià de Mar el 18 de setembre passat s'hauria acomiadat d'uns amics el dia abans dels fets. Una testimoni d'aquesta conversa ha explicat a Catalunya Ràdio que l'home va dir "que faria una bogeria".

"Li va dir: 'que sàpigues que aquesta abraçada ha estat l'última, és un comiat'. És clar, la meva parella li va dir 'no facis cap bogeria, no facis bestieses que tens una bona dona al teu costat'. Ell va dir 'sí, sí, sí, però tu no saps què pot passar a dins de casa'. La meva parella va marxar i ell va tornar a sortir i li va tornar a dir: 'però recorda el que t'estic dient, que aquesta abraçada ha estat un comiat'. Allà ja va quedar clar... Nosaltres no sabíem que anava seriosament, si és cert que ha estat ell."

L'home, que va morir uns dies després dels fets, vivia a l'habitatge amb la seva parella. Segons l'informe dels Mossos, l'home hauria manipulat la instal·lació del gas que va provocar la mort de la seva parella i, uns dies després, la seva pròpia mort. El jutjat de Mataró que instruïa el sumari l'ha remès al jutjat de violència de gènere.

La deflagració va provocar 17 ferits i va obligar a desallotjar 34 famílies que encara no han pogut tornar a casa.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut