Madrid

L'home que es va instal·lar a Barajas per buscar el seu gos perdut es retroba amb l'animal

Final feliç. La història del passatger d'Iberia el gos del qual havia estat extraviat per la companyia ha acabat amb retrobament. Han estat, però, deu dies de patiment per a Manuel García Coego, alguns dels quals els ha passat a l'aeroport, amb rètols enganxats a la roba, a l'espera que l'animal, que es troba bé, aparegués.

Actualitzat
Es diu Drus i si pogués parlar, tindria una bona aventura per explicar. Després d'estar perdut des del 12 de desembre, Drus ha aparegut prop del cementiri de la població de Barajas, que dóna nom a l'aeroport madrileny, on es va perdre després de viatjar amb Iberia entre La Palma i Santiago de Compostel·la amb escala a Madrid. L'han trobat empleats de la companyia aèria amb qui viatjava quan es va perdre, Iberia, i ja ha tornat a mans del seu amo, Manuel García Coego.

Manuel García Coego va perdre un dels dos gossos que l'acompanyaven i després d'uns dies d'espera va decidir desplaçar-se a l'aeroport de Barajas, on s'ha passejat durant dies amb cartells enganxats a la roba a la recerca del gos. El retrobament de l'animal posa fi a un creuament d'acusacions entre Iberia i García.
Anar al contingut