El cap del Servei de Medicina Interna de l'Hospital Rollo Villanueva, Juan Ferrando, informant sobre l'estat del pacient.
El cap del Servei de Medicina Interna de l'Hospital Rollo Villanueva, Juan Ferrando, informant sobre l'estat del pacient.
Saragossa

L'home d'Aragó que podria tenir Ebola dóna negatiu en la primera prova

Continuarà aïllat fins que se sàpiga el resultat de la segona prova

RedaccióActualitzat

El pacient procedent de Montsó (Osca) que havia viatjat a Mali i que va ingressar aquest dimecres a l'Hospital Rollo Villanueva de Saragossa per la possibilitat d'haver contret l'Ebola ha donat negatiu al primer test d'Ebola i tampoc té la malària.

El resultat del test s'ha sabut aquest dijous a la tarda. A hores d'ara, el pacient es troba "estable, però seguirà en aïllament" fins que se sàpiga el resultat de la segona prova, segons ha informat el cap del Servei de Medicina Interna de l'Hospital Rollo Villanueva, Juan Ferrando.

Durant el transcurs d'aquest dijous, el pacient ha estat "sense febre, asimptomàtic i estable", tal com ha indicat Juan Ferrando, que ha especificat que el pacient té cefalea, mal de coll i cansament. Aquests símptomes són característics d'un procés gripal o catarral.

L'home està sent atès per un equip de dotze persones, per torns.

Anar al contingut