Imatge dels dos sospitosos difosa per l'FBI.
Imatge dels dos sospitosos difosa per l'FBI.
Boston

L'FBI difon imatges de dos sospitosos de l'atemptat de Boston i adverteix que "poden anar armats"

Es tracta de dos homes que porten gorres i dues motxilles i que van ser vistos a la zona de les explosions. L'FBI ha demanat la col·laboració ciutadana per identificar-los i adverteix: "Són perillosos i poden anar armats".

RedaccióActualitzat
L'FBI continua la investigació per aclarir qui està darrere dels atemptats que dilluns van deixar tres morts i centenars de ferits a Boston. La policia ha difós un vídeo i fotografies de dos sospitosos. Es tracta de dos homes que porten gorres, caçadora i motxilles fosques, com les que duien els explosius. L'un és blanc i l'altre té la pell més fosca. La policia ha fet públiques tres seqüències on es veuen els dos sospitosos caminant separadament enmig de la gent.

Les autoritats han demanat la col·laboració ciutadana per identificar-los i també ajuda als mitjans de comunicació nacionals i internacionals per difondre les imatges. Qualsevol persona que en sàpiga alguna cosa ha d'alertar les autoritats; mai actuar pel seu compte per detenir-los. L'agent especial de l'FBI encarregat de la investigació de l'atemptat, Richard DesLauriers, ha advertit que "són altament perillosos i podrien anar armats". "Qualsevol informació és important. Hem de portar aquesta gent davant la justícia."

Aquestes són les úniques imatges fiables, ha insistit l'agent, en referència a d'altres fotografies que s'han difós a internet en les últimes hores. Les autoritats han habilitat un web per difondre tot tipus d'informació relacionada amb la investigació dels atemptats i també un telèfon perquè els ciutadans puguin aportar nous detalls.
Anar al contingut