Lapuerta arriba a la seu de la Fiscalia Anticorrupció, en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)
Lapuerta arriba a la seu de la Fiscalia Anticorrupció, en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)
Madrid

L'extresorer del PP Álvaro Lapuerta, en estat molt greu per una caiguda a casa seva

Imputat pel jutge Pablo Ruz en el cas de la suposada "caixa B" dels populars, Lapuerta té diverses hemorràgies cerebrals com a conseqüència d'haver caigut a casa seva. Els metges creuen que les pròximes hores seran cabdals per determinar les possibilitats de recuperació de l'extresorer popular.

RedaccióActualitzat
L'extresorer del Partit Popular Álvaro Lapuerta, imputat pel jutge Pablo Ruz en el cas de la suposada "caixa B" de la formació, està molt greu. Lapuerta té diverses hemorràgies cerebrals com a conseqüència d'haver caigut a casa seva, diumenge passat. Segons informen alguns mitjans, l'exdirigent popular va caure a la porta de casa seva, i està ingressat a l'hospital HM Sanchinarro. Els metges creuen que les pròximes hores seran cabdals per determinar les possibilitats de recuperació de l'extresorer popular.

Lapuerta, antecessor de Bárcenas en la tresoreria del partit, entre el 1993 i el 2008,  va ser imputat el febrer passat i sempre ha negat que els papers de Bárcenas tinguessin res a veure amb els comptes del PP. L'extresorer també ha assegurat que no li consta cap dels conceptes ni quantitats que recullen els documents.
Anar al contingut