Barcelona

L'exsecretari del Patronat del Palau Raimon Bergós es presentarà com a acusació en la causa contra Millet

L'exsecretari del Patronat del Palau Raimon Bergós ha anunciat que es presenta com a acusació en la causa contra Millet. També nega haver lliurat un certificat sobre remuneracions extra per als alts directius de l'entitat, tal com deia Millet en la seva confessió. D'altra banda, Bergós ha presentat la seva renúncia com a cap dels Serveis Jurídics de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Actualitzat
L'exsecretari del Patronat de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana compareix com a acusació en la causa contra Fèlix Millet que instrueix el Jutjat d'Instrucció número 30 de Barcelona i nega haver lliurat el certificat sobre la possibilitat que els alts directius de l'entitat poguessin cobrar remuneracions extres en concepte de bonus, segons feia referència Fèlix Millet en la seva carta de confessió, publicada per "La Vanguardia" dijous passat, 17 de setembre.

A més a més, el contingut d'aquest certificat no s'ajusta ni als estatuts de la Fundació ni a la legalitat, assegura Bergós en un comunicat.

Tanmateix, Raimon Bergós ha presentat la seva renúncia com a cap dels Serveis Jurídics de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, una renúncia que ha estat acceptada per la direcció general. Durant la reunió del Consell de Govern de la CCMA, la directora general ha valorat satisfactòriament les tasques que Bergós ha desenvolupat a la Corporació.

Anar al contingut