Imatge d'arxiu d'Itziar González esperant per declarar davant la jutge. (Foto: ACN)
Imatge d'arxiu d'Itziar González esperant per declarar davant la jutge. (Foto: ACN)
Barcelona

L'exregidora de Ciutat Vella, Itziar González, denuncia que va rebre pressions pel projecte de l'hotel del Palau

L'exregidora del districte de Ciutat Vella de Barcelona, Itziar González, denuncia davant la jutge que va rebre pressions del regidor d'Urbanisme de Barcelona, Ramon García-Bragado, perquè no obstaculitzés el projecte de construir un hotel de luxe al costat del Palau de la Música. Itziar González, que aquest dilluns va declarar als jutjats, assegura que no veia clar el projecte i que es va arribar a enfadar amb Ramon García-Bragado per les discrepàncies que mantenien en aquest cas. Després de la compareixença d'Itziar González aquest dilluns, avui serà el torn de Manuel Valderrama, propietari d'Olivia Hotels i promotor del projecte.

Actualitzat
L'exregidora de Ciutat Vella, Itziar González, va declarar aquest dilluns davant la jutge que investiga presumptes irregularitats en el projecte per construir un hotel de luxe al costat del Palau de la Música. En la seva declaració, Itziar González hauria explicat que va treballar per l'interès públic en un projecte on creia que s'hi amagaven interessos privats. Segons els advocats dels veïns, acusació popular, l'exregidora ha dit a la jutge que es va sentir pressionada i va apuntar cap al regidor d'Urbanisme, Ramon García-Bragado.

També hauria assenyalat, en menor mesura, comunicacions d'altres càrrecs municipals, com el convergent Xavier Trias, i dels mateixos Millet i Montull. Quan González es va assabentar que el propietari del terreny era Olivia Hotels, va demanar a l'alcalde que derogués el projecte, però se li va dir que era molt difícil fer marxa enrere.

Després de la declaració d'Itziar González, aquest dimarts s'explicarà davant la jutge el propietari d'Olivia Hotels i promotor del projecte Manuel Valderrama.


Anar al contingut