Palma de Mallorca

L'exregidor de Palma acusat de malversar 50.000 euros en prostíbuls ho atribueix a una "addicció a les drogues"

L'exregidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma, Javier Rodrigo de Santos, ha comparegut aquest dilluns davant el jutge a l'Audiència Provincial de Palma, acusat de malversar presumptament més de 50.000 euros en clubs de diversió entre el 2006 i el 2007. L'exregidor del PP n'ha reconegut els fets, ha demanat perdó al jurat i ha atribuït la presumpta malversació a la seva addicció a la droga i "no al sexe", ha dit.

Actualitzat
L'exregidor popular Javier Rodrigo de Santos, acusat de malversar diners públics com a president de l'Empresa Municipal d'Obres i Projectes, ha demanat perdó i ha explicat freqüentava el prostíbul Casa Alfredo, on segons la fiscalia va abonar més de 28.400 euros, perquè allà li proporcionaven droga a la qual, segons el mateix exregidor, era addicte.

L'acusat ha explicat que amb els diners també pagava "els serveis del local" ja que, segons ha dit, la cocaïna que li proveïen li generava "necessitats de sexe". Ha afirmat que comprava la droga a Casa Alfredo i no en altres locals perquè considerava que era "un lloc discret".
Anar al contingut