El detingut ha declarat aquest matí davant del jutge
Espolla

L'exprofessor detingut per abusos sexuals treballava als estius com a socorrista i monitor de casal a Espolla

Els ajuntaments d'Espolla, Capmany i Sant Climent Sescebes diuen que no havien rebut cap queixa del seu comportament, però es reuniran amb les famílies dels menors que van participar en els casals d'estiu

RedaccióActualitzat

L'exprofessor de gimnàstica detingut per haver comès abusos a menors al col·legi Maristes de Sants- Les Corts va treballar els últims dos estius com a socorrista de la piscina municipal d'Espolla i com a monitor al casal d'estiu. En aquest casal d'estiu participen nens del municipis d'Espolla, Capmany i Sant Climent Sescebes.

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha reconegut que el detingut va treballar a la piscina i al casal durant els estius del 2014 i 2015. En aquest temps asseguren que no han rebut cap queixa del seu comportament.

Els responsables del consell esportiu diuen que l'home "estava molt ben considerat". Assenyalen que la contractació va complir tots els requisits legals i que el monitor disposava de la titulació i tots els requeriments necessaris per poder realitzar aquesta activitat laboral. Ara, els tres municipis es posen a disposició dels responsables de la investigació policial i judicial.  

Davant la inquietud que pugui generar la detenció d'aquest home entre les famílies de la zona, els tres ajuntaments faran una reunió informativa amb tots els pares. Els municipis comptaran amb l'assessorament tècnic i jurídic del Servei d'Atenció a la Infància de la Generalitat i dels Mossos d'Esquadra.

Anar al contingut