Del Nido el dia que va dimitir com a president del Sevilla.
Del Nido el dia que va dimitir com a president del Sevilla. (Foto: Reuters)
Sevilla

L'expresident del Sevilla José María del Nido ingressa a la presó

L'advocat i expresident del Sevilla José María del Nido ja és a la presó. Del Nido ha ingressat poc després de les vuit del matí a la presó de Sevilla-I. L'exdirigent esportiu el van condemnar per un afer de corrupció a Marbella a set anys de presó per prevaricació i malversació.

RedaccióActualitzat

José María del Nido ha ingressat aquest matí a la presó Sevilla-I. L'advocat i expresident del Sevilla Futbol Club ha entrat al centre penitenciari poc després de les vuit. A Del Nido el van condemnar a set anys de presó per prevaricació i malversació en relació amb el "cas Minutes", un afer sobre les suposades irregularitats a l'Ajuntament de Marbella.

El Tribunal Suprem va decidir ratificar la decisió de l'Audiència de Màlaga en els punts essencials. El Suprem va reduir en només sis mesos la condemna perquè va eliminar el delicte de frau. La sentència va considerar que entre el 1999 i el 2003 Del Nido va crear, juntament amb l'exalcalde de Marbella Julián Muñoz, una trama per desviar diners públics de l'ajuntament de la ciutat. El Suprem també va condemnar Muñoz a set anys de presó.

 

Anar al contingut