Futbol

L'expresident del Barça Joan Gaspart assegura que "Guardiola té l'obligació moral de continuar"

L'expresident del Barça Joan Gaspart ha manifestat que, després d'haver perdut la Lliga i la Champions, Josep Guardiola té "l'obligació moral" de continuar en el seu càrrec. En unes declaracions a l'emissora COM Ràdio, Gaspart ha assegurat que ara "Guardiola està més obligat que mai amb els socis del Barça per llançar-nos una força de futur, d'esperança i il·lusió. Té l'obligació moral de continuar".

Actualitzat
Gaspart considera que "deixar ara el vaixell que ell ha fabricat i construït seria un lleig", i ha insistit que "el capità del vaixell no el pot abandonar mai quan hi ha tempesta".

"Els socis del Barça no ens mereixem estar amb el dubte de si tindrem entrenador o no. Ha de continuar, espero que es quedi i que la seva decisió sigui positiva", ha dit l'expresident blaugrana.

La idea de Gaspart és que Guardiola "es decideixi d'una vegada per sempre sobre la seva continuïtat" i considera que tot és molt simple: "Que digui que es queda i ja està".

Malgrat tot, Gaspart està convençut que el tècnic del Barça "no farà el lleig de marxar", encara que ha recalcat: "No hi ha ningú imprescindible, qui s'ho cregui està molt equivocat".

Finalment, l'exdirigent també ha parlat sobre el Reial Madrid - Bayern de Munic d'aquesta nit. "Me la bufa, ni equip espanyol ni merdes. Jo sóc culer antimadridista. El que faci el Madrid me la bufa", ha dit Gaspart.


Anar al contingut