L'obra de Dalí "La persistència de la memòria", que forma part de l'exposició. (Foto: ACN)
Les millors obres de Dalí arriben al Brasil. (Foto: ACN)
Rio de Janeiro

L'exposició més important de Dalí a l'Amèrica Llatina coincideix amb el Mundial de futbol al Brasil

La mostra, que s'inaugura aquest dijous a Rio de Janeiro, inclou 150 pintures, gravats, fotografies, pel·lícules i objectes del pintor

RedaccióActualitzat

Uns dies abans del començament del Mundial de futbol al Brasil, Salvador Dalí aterra a Rio de Janeiro amb una gran exposició. Un total de 150 obres s'exhibeixen des d'aquest dijous al Centre Cultural Banco do Brasil de Rio en la mostra més important del pintor empordanès que s'ha vist mai a l'Amèrica Llatina. La mostra arriba al continent americà després de passar per París i Madrid amb un gran èxit de visitants.

Es tracta de pintures, dibuixos, fotografies, vídeos i objectes de Salvador Dalí provinents de les tres col·leccions més rellevants del geni del surrealisme: la Fundació Gala-Dalí de Figueres, el Museu Salvador Dalí de Florida i el Museu Reina Sofia de Madrid. Mai tantes obres del pintor havien viatjat fins a l'Amèrica Llatina. S'espera que la mostra s'acosti al milió de visitants, tal com ha passat a Madrid i París. Salvador Dalí competirà amb el futbol, ja que les seves obres es podran veure coincidint amb la celebració de la Copa del Món, que comença el 12 de juny.

Anar al contingut