Ferran Adrià durant l'entrevista a "L'Oracle"
Ferran Adrià durant l'entrevista a "L'Oracle"
Barcelona

L'exposició d'"El Bulli" al Palau Robert bat el rècord de visitants en un cap de setmana

Ferran Adrià i "El Bulli" aixequen admiració i ho han tornat a demostrar. L'exposició "Ferran Adrià i El Bulli. Risc, llibertat i creativitat" ha polvoritzat el rècord de visites del Palau Robert en el primer cap de setmana d'obertura després de la inauguració, dijous passat. Prop de 5.000 persones van acostar-se al passeig de Gràcia de Barcelona per descobrir el que, durant cinc anys, va ser el millor restaurant del món.

RedaccióActualitzat
La mostra arriba després que El Bulli va tancar les portes al juliol per reinventar-se en El Bulli Foundation, centre d'experimentació i d'innovació gastronòmica que difondrà les seves creacions per internet a partir del 2014. Ferran Adrià s'ha centrat en aquest projecte i es dedica també a promocionar el món de la restauració del país. En una entrevista al programa "L'Oracle" de Catalunya Ràdio, Adrià ha defensat el paper del sector per dinamitzar l'economia i aposta per "rellançar-lo, canviant els horaris". "Haurien de plegar tots a les sis. Això no costa diners", ha assegurat.

Ferran Adrià també ha justificat la presència de cuiners catalans a Nova York perquè la ciutat funciona com a aparador mundial de les noves propostes gastronòmiques.
Anar al contingut