L'ex policia municipal va matar la seva cunyada i també va apunyalar la seva exdona a Caldes de Malavella
L'ex policia municipal va matar la seva cunyada i també va apunyalar la seva exdona a Caldes de Malavella
Caldes de Malavella

L'expolicia condemnat per la mort de la seva cunyada a Caldes diu que no recorda res

L'Audiència de Girona repeteix el judici de l'expolicia municipal condemnat també per haver apunyalat la seva dona a Caldes de Malavella fa quatre anys

RedaccióActualitzat

L'Audiència de Girona torna a jutjar a partir d'aquest dilluns l'expolicia municipal que va matar la seva cunyada perquè acollia a casa la seva exdona, a qui també va apunyalar a Caldes de Malavella, el 28 de maig del 2013. Li demanen 43 anys de presó en un judici que s'allagarà fins divendres.

En la primera sessió del judici, Antonio Alcaraz ha assegurat que no recorda els fets. Antonio Alcaraz assegura que només és conscient que la seva dona, ferida, li va demanar que la portés a l'hospital.

"Recordo que em trobava davant la meva dona i ella em demanava que la portés a un hospital. Em va dir: 'per favor, porta'm a un hospital. Jo li vaig dir: 'podràs arribar?" i ella em va dir: 'jo crec que sí' i li vaig dir: 'Doncs anem".

També ha explicat que quan va arribar a l'hospital va dir al vigilant que havia agredit la seva dona i que creia que havia matat una altra persona

"Com que em va conèixer, va començara  a saltar. 'Hòstia, hòstia'. I va dir: 'què ha passat?" i vaig dir: 'he estat jo' i li vaig dir: "em sembla que he matat una altra persona.

Antonio Alcaraz s'ha definit com un cavaller, i ha dit que l'únic que volia era salvar el seu matrimoni. També ha explicat que té mala memòria, que el molestaven les sortides i viatges de la seva dona amb les amigues.

En el primer judici, l'Audiència de Girona el va condemnar a 21 anys de presó després que el seu advocat defensor i la fiscalia van pactar la condemna. Però Antonio Alcaraz va dir que l'havien pressionat i que l'acord s'havia fet sense el seu consentiment. Va portar el cas al Suprem i li va donar la raó, i també va ordenar repetir el judici "al més aviat possible".

La dona de l'acusat va marxar de casa i va anar a casa dels cunyats. Aquell 28 de maig al matí abans d'anar a escola, el policia hi va anar, i segons el relat del fiscal, va matar la cunyada davant les seves filles i va apunyalar la dona. Després la va portar ell mateix en cotxe fins a l'hospital i es va poder salvar.

En el judici anul·lat va acabar amb l'acusat condemnat a 21 anys de presó: a quinze anys de presó com a autor d'un delicte d'assassinat, a dos anys per un delicte de lesions amb l'ús d'un instrument perillós i a quatre anys més per dos delictes de lesions psíquiques, ja que va cometre les agressions davant les dues filles menors d'edat de la víctima mortal.

Anar al contingut