Els alumnes de l'escola revisen l'olla industrial que ha explotat i que ha ferit cinc persones. (Foto: EFE)
Els alumnes de l'escola revisen l'olla industrial que ha explotat i que ha ferit cinc persones. (Foto: EFE)
Leioa

L'explosió accidental d'una olla provoca cremades a cinc alumnes d'una escola d'hostaleria basca

Un dels cinc ferits per l'explosió d'una olla a l'escola d'hostaleria de la Universitat del País Basc, a Leioa, Biscaia, ha tingut cremades de segon grau. Es tracta d'una jove francesa de 19 anys. La resta de ferits tenen cremades menys importants. L'explosió ha passat, segons sembla, per un "error tècnic" en l'obertura d'una olla de pressió.

RedaccióActualitzat
L'explosió d'una olla de pressió ha causat aquest dimecres ferides a cinc alumnes de l'escola d'hostaleria de la Universitat del País Basc, al municipi biscaí de Leioa. Quatre dels cinc ferits els han traslladat a l'hospital de Cruces, a Barakaldo, amb cremades al seu cos. La que presenta lesions més greus és una jove de 19 anys, de nacionalitat francesa, que té cremades de segon grau al cap i a l'esquena, segons ha informat el departament de Seguretat del govern basc. Els altres ferits tenen lesions menys importants.

Els fets han passat poc després de les deu d'aquest matí en aquesta escola d'hostaleria de Leioa, que depèn de la Conselleria d'Educació. Una olla de pressió industrial on estaven cuinant verdures ha esclatat i l'aigua bullint ha provocat cremades a cinc dels alumnes de l'escola. L'explosió ha passat per "un error tècnic", segons el departament d'Educació de l'executiu basc.
Anar al contingut