Puyol i Valdés pujant a l'avió. (Foto: Miquel Ruiz, www.fcbarcelona.cat)
Barça

L'expedició de jugadors i directius blaugranes viatja a Manchester per l'anada dels vuitens de la Champions

El Barça ha marxat aquest dilluns cap a Manchester on demà s'enfronten al City en l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Aquesta tarda, a les 19.15 hores, Gerard Piqué i Martino oferiran la corresponent roda de premsa (especial flash per esport3 i esport3.cat a partir de les set) abans de l'entrenament de l'equip.

Actualitzat

El Barça ha marxat aquest dilluns cap a Manchester, on demà s'enfronten al City en l'anada dels vuitens de final de la lliga de Campions. Aquesta tarda, a les 19.15 hores, Gerard Piqué i Martino oferiran la corresponent roda de premsa (especial flash per Esport3 i esport3.cat a partir de les set). A les 20 hores, l'equip s'entrenarà a l'Etihad Stadium per preparar el partit de dimarts contra el Manchester City.

Després de la golejada contra el Rayo, l'equip afronta la represa de la Champions amb ànims renovats. I amb una injecció de confiança i autoestima que esperen també traslladar a la màxima competició europea. Amb l'equip han viatjat els 23 jugadors disponibles, tret d'Isaac Cuenca. Xavi, absent per precaució contra el Rayo per problemes al soli, serà titular contra el City. El Manchester City - Barça de demà és sens dubte un dels duels més atractius dels vuitens de final i també de la màxima exigència.

El president Josep Maria Bartomeu encapçala una àmplia representació de l'executiva blaugrana en què també hi ha els vicepresidents Javier Faus, Carles Vilarrubí i Jordi Mestre, el secretari de la junta, Toni Freixa, i els directius Jordi Moix, Pilar Guinovart, Ramon Pont, Dídac Lee i Josep Ramon Vidal-Abarca. Com és habitual, el director esportiu Andoni Zubizarreta també és a la comitiva.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut