Sevilla

L'exnòvio de la noia de 17 anys desapareguda a Sevilla confessa haver mort la jove

El jove de 20 anys detingut aquest dissabte per la policia davant dels indicis que apunten la seva presumpta implicació en la desaparició de la noia de 17 anys Marta del Castillo hauria confessat haver mort de la jove. El noi també ha confessat a la policia que, posteriorment, hauria llençat el cos de la noia al riu Guadalquivir. Un ampli dispositiu de recerca ha buscat la noia aquest dissabte durant tot el dia; al vespre, les tasques de recerca s'han suspès perquè ja no hi havia la llum necessària. El detingut era exnòvio de la jove, desapareguda fa tres setmanes a Sevilla. Aquest dissabte al matí, la Delegació del Govern a Andalusia ja havia informat de la seva detenció i la d'una altra persona, ja que la policia considerava que hi havia certes incoherències en les seves declaracions.

Actualitzat
Miguel C. D., el jove de 20 anys excompany sentimental de Marta del Castillo -la noia de 17 anys desapareguda fa tres setmanes a Sevilla-, ha confessat a la policia haver mort la vida de la jove i, posteriorment, haver-ne llençat el cos al riu Guadalquivir.

Des de la desaparició de Marta del Castillo, l'exnòvio havia estat una de les persones assenyalades per familiars i amics, ja que va ser l'últim que va veure la noia després de deixar-la, segons ell, a casa seva.

Un ampli dispositiu policial ha buscat aquest dissabte durant tot el dia i fins al vespre el cos de la noia al riu Guadalquivir. El desplegament ha aixecat molta expectació a la zona i s'està fent per terra i també amb una llanxa.

La investigació del cas s'ha accelerat en les últimes hores, coincidint amb la detenció de l'exnòvio i d'una altra persona per la seva presumpta implicació en la desaparició de la menor. Els dos detinguts són a les dependències de la Prefectura de Policia de Sevilla i passaran a disposició judicial en les pròximes hores.
Anar al contingut