Ian Thorpe, en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)
Ian Thorpe, en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)
Natació

L'exnedador australià Ian Thorpe surt de l'armari i confessa la seva homosexualitat

L'exnedador australià Ian Thorpe, cinc vegades campió olímpic i 11 mundials, ha confessat la seva homosexualitat en una entrevista a la cadena del televisió del seu país Channel 10 que s'emetrà aquest diumenge. Després de molts anys de rumors sobre la seva condiició sexual, Thorpe ha confessat que és gai i que la depressió que va patir és per haver-ho amagat durant molt anys.

Actualitzat

L'exnedador australià Ian Thorpe, cinc vegades campió olímpic i 11 mundials, ha confessat la seva homosexualitat en una entrevista a la cadena del televisió del seu país Channel 10 que s'emetrà aquest diumenge. Després de molts anys de rumors sobre la seva condiició sexual, Thorpe ha confessat que és gai i que la depressió que va patir és per haver-ho amagat durant molts anys.

En el tràiler de l'entrevista que s'ha fet públic, el periodista Michael Parkinson fa aquesta pregunta a Thorpe: "Vostè sempre ha dit que no és gai. Això és veritat?". Tot i que no es veu la resposta, tot indica que el nedador acaba confessant la seva homosexualitat, una condició que hauria negat per la pressió que sentia de ser un model de comportament per als joves del seu país.

Anar al contingut