La Molmosa

L'exlíder d'Unió de Pagesos Josep Puigpelat torna a casa després de tres dies desaparegut

L'exlíder d'Unió de Pagesos Josep Puigpelat ha tornat a casa sa i estalvi després d'estar desaparegut des de dimarts a la tarda. Algunes fonts apunten que els motius de la fuga podrien tenir un mòbil econòmic, pels problemes que té la cooperativa que presideix a Calaf, a l'Anoia.

Actualitzat
Josep Puigpelat, ramader i exdirigent d'Unió de Pagesos, ha tornat aquest dissabte a la matinada a casa. Segons els Mossos d'Esquadra, tot apunta que la fuga ha estat voluntària i per tant es confirma que no havia tingut cap accident.

Puigpelat va desaparèixer dimarts al Solsonès, on viu. A dos quarts de set de la tarda va marxar en direcció a Calaf, a l'Anoia, per reunir-se amb l'assemblea de socis de la cooperativa que presideix, i que té actualment importants problemes econòmics. Aquest fet, segons algunes fonts, podria tenir a veure amb la desaparició.

Divendres ja es va saber que Puigpelat estava viu i bé de salut perquè havia passat dues nits en una fonda de Gombrèn, al Ripollès, segons van confirmar els propietaris de l'establiment. En tot cas, però, no es va poder contactar amb el desaparegut.

Amb aquesta informació els Mossos d'Esquadra van suspendre la recerca.

Josep Puigpelat té 51 anys i va ser el coordinador d'Unió de Pagesos a Lleida, entre altres càrrecs que ha tingut al sindicat.

Anar al contingut