L'exjutge Santi Vidal renuncia a l'escó de senador

Ho ha anunciat a través d'un comunicat a la pàgina web d'ERC en què afirma que les seves paraules "no s'ajusten a la realitat"

RedaccióActualitzat

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha fet públic aquest divendres que l'exjutge Santi Vidal ha renunciat a l'escó de senador. En una nota penjada a la web d'ERC, s'afirma que Vidal ha pres aquesta decisió "per no ser un obstacle per al procés". Segons la nota, Vidal assegura que les seves paraules "no s'ajusten a la realitat":

"He fet unes declaracions en un to col·loquial, intentant ser didàctic sobre el procés, però és evident que preses en la seva literalitat no s'ajusten a la realitat. Vull deixar clar que en cap moment he volgut posar en dubte que l'actual Govern actua amb absolut respecte a la legalitat vigent i que les decisions que es prenguin en cada moment gaudiran de la cobertura legal del Parlament de Catalunya  i la Llei de Transitorietat Jurídica."

En la nota s'afirma que Vidal ha demanat que no "es sobredimensionin" les seves afirmacions, i admet que "hauria d'haver contrastat millor les informacions". Vidal també ha decidit no participar en els actes públics que tenia previstos en les pròximes setmanes.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut