Miami

L'exili cubà a Miami celebra la mort de Fidel

Emocionats, amb banderes cubanes i nord-americanes, els exiliats cubans celebren als carrers la mort del Comandante

Actualitzat

A Miami, capital nord-americana on es concentra gran part de l'exili cubà, la notícia de la mort de Fidel Castro s'ha rebut amb mostres d'alegria.

Desenes de persones de la comunitat cubana han sortit al carrer i amb cassoles, xiulets i banderes de Cuba han celebrat la mort del líder de la Revolució. Molt emocionats amb la notícia, els exiliats cubans de Miami han aplaudit la mort de Castro.

Molts han sortit amb els seus cotxes en caravana a fer sonar el clàxon pels carrers de barris amb gran presència de població cubana, com La Pequeña Habana.

 

 

El desembre del 2014, els presidents dels EUA, Barack Obama, i de Cuba, Raúl Castro, van anunciar l'inici de les negociacions pel restabliment de relacions diplomàtiques. Un procés que va culminar l'agost del 2015 quan es va hissar la bandera dels EUA a l'ambaixada nord-americana a l'Havana.

Al cap d'un mes, Raúl Castro es va entrevistar amb Barack Obama a Washington i van negociar l'aixecament de l'embargament a l'illa, que finalment Obama va presentar al Congrés el desembre de l'any passat.

 

Anar al contingut