París

L'exèrcit francès interpreta "Daft Punk" davant de Trump

Durant la desfilada dels actes del 14 de juliol, ha sorprès tothom tocant fragments de "Get Lucky" i "One more time"

Actualitzat

Mentre Macron seguia el ritme divertit, Trump semblava no entendre res. L'exèrcit francès ha innovat durant la desfilada dels actes oficials del 14 de juliol i ha sorprès tothom interpretant cançons de Daft Punk.

Passava cap al final de la desfilada militar, just després de l'homenatge que li han dedicat a les víctimes de l'atemptat de Niça, quan es compleix un any de l'atac mortal.

És la primera festa nacional francesa presidida per Macron, i ha coincidit amb la primera trobada oficial entre el president francès i el nord-americà.

"Macron a Trump: "Res separarà mai França dels Estats Units"

La cita ha estat calculada al mil·límetre per millorar les relacions amb els EUA de Trump, amb sopar dalt de la torre Eiffel inclosa, però no ha quedat del tot clar si l'exèrcit francès ha encertat els gustos de Trump quan ha interpretat fragments de  "Get Lucky" i "One more time", cançons del duo de productors d'electrònica francesos. 

Trump i Macron exhibeixen bona sintonia a la reunió de París

Mentre Macron somreia i es mossegava el llavi, Trump s'ho mirava impertèrrit. Però al final, entre els aplaudiments de tots els assistents, el president nord-americà ha xiulat i aplaudit. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut