Anunci de l'actuació de l'exèrcit a Terrassa en la pàgina web del Ministeri de Defensa
Anunci de l'actuació de l'exèrcit a Terrassa en la pàgina web del Ministeri de Defensa
Terrassa

L'exèrcit espanyol interpretarà dijous "La Santa Espina" al Centre Cultural de Terrassa

La CUP reclama que es declarin "no grats" tots els esdeveniments a la ciutat de l'exèrcit, que dijous actuarà acompanyat de la colla sardanista Petits Amunt i Crits

RedaccióActualitzat

La polèmica envolta l'actuació que dijous farà a Terrassa la Unitat de Música de la Inspecció General de l'Exèrcit. Els militars espanyols interpretaran "La Santa Espina" al Centre Cultural de la ciutat acompanyats de la colla sardanista Petits Amunt i Crits. La CUP de Terrassa ja ha anunciat que demanarà que el consistori declari "no grats" tots els actes de l'exèrcit espanyol.

El govern municipal no entra a valorar aquesta actuació perquè diu que es tracta d'un acte privat. De fet és l'exèrcit el que ha llogat el Centre Cultural. Des de la Confederació Sardanista de Catalunya, no es dóna suport a l'acte i es demana a la colla Petits Amunt i Crits que no hi vagi. Però la presidenta d'aquesta colla terrassenca, Núria Escudé, afirma: "La nostra posició és defensar la nostra dansa, sigui qui sigui, i com que toquen "La Santa Espina", que és una peça nostra molt important de Catalunya, l'anem a ballar." A més d'aquesta colla, també participen a l'espectacle la Casa d'Aragó i el grup colombià Fuego en los Pies.

Anar al contingut