Estand del ministeri de Defensa al Saló de l'Ensenyament del 2016
Estand del ministeri de Defensa al Saló de l'Ensenyament del 2016
Barcelona

L'exèrcit continuarà al Saló de l'Ensenyament i ocuparà més espai

Les Forces Armades han demanat un estand més gran per l'èxit de l'any passat

RedaccióActualitzat

El Saló de l'Ensenyament de Barcelona concedirà en la seva edició d'aquest any més espai per a l'estand de les Forces Armades, que participen en aquesta fira des de fa més de deu anys, segons ha informat un portaveu de l'organització.

El Ministeri de Defensa havia presentat ja la preinscripció per participar un any més al Saló de l'Ensenyament i en la seva sol·licitud havia demanat poder tenir més espai per al seu estand que en anteriors edicions.

Des de Defensa han justificat aquest augment de l'espai per la "bona acollida" que l'espai de les Forces Armades va tenir el 2016 i les cues que es van formar per poder visitar-lo i obtenir informació sobre les sortides educatives i professionals a l'àmbit militar.

Una vegada feta la preinscripció per al Saló de l'Ensenyament, des de Fira de Barcelona han confirmat que les Forces Armades seguiran participant-hi, igual que fan des de fa anys, i que se'ls concedirà l'espai que ha demanat Defensa.

L'Ajuntament s'hi oposa

Precisament aquest dimarts, el comissionat d'Educació de Barcelona, Miquel Ángel Essomba, va defensar que les Forces Armades no participin en el Saló de l'Ensenyament, que es farà del 22 al 26 de març. Essomba va assegurar que l'Ajuntament ja s'havia dirigit a Fira de Barcelona per transmetre'ls aquest rebuig, però és l'organització la que decideix.

 

 

 

Aquesta polèmica sobre la presència de les Forces Armades al Saló de l'Ensenyament va començar arran que, durant l'edició de l'any passat, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s'acostés a dos militars per saludar-los i els digués que no estava d'acord amb la participació de Defensa al Saló.

Anar al contingut