Barcelona

L'exdiputat del PSC Toni Comín deixa el partit i confirma els contactes amb ERC

L'exdiputat socialista Toni Comín ha anunciat que abandona la militància al PSC. Comín, crític amb la direcció actual, és el fundador de Catalunya, Socialisme i Llibertat, associació integrada en el Pacte Nacional pel Dret a Decidir. L'exdiputat considera que la formació de Pere Navarro ja no és "el pal de paller de l'esquerra" i confirma els seus contactes amb ERC.

RedaccióActualitzat

Toni Comín segueix els passos d'Ernest Maragall. L'exdiputat del PSC ha anunciat aquest dimecres que deixa la militància al partit que lidera Pere Navarro. Comín ho ha anunciat aquest matí a RAC1. Ha explicat que està redactant una carta de baixa de militància que farà arribar al partit les pròximes hores.

L'exdiputat -que forma part del Pacte Nacional pel Dret a Decidir amb la seva organització Socialisme, Catalunya i Llibertat- ha argumentat que en la nova escena política catalana cal un gran partit de centreesquerra sobiranista i que aquest rol, ha afegit, no el pot jugar el PSC: "Ja no és el pal de paller de l'esquerra a Catalunya."

Toni Comín ha confirmat els seus contactes amb Esquerra per incorporar-se a les llistes republicanes. Fins i tot ha concretat que havien parlat de repartir-se amb Ernest Maragall la legislatura europea si Comín anava de número tres i sortien només dos diputats. Però a les últimes hores aquesta possibilitat s'hauria refredat una mica i ara es consideraria més que la incorporació de Comín quedés oberta per a pròximes conteses electorals.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut