L'exdelegat de Seguretat a Madrid, Antonio de Guindos, germà del ministre d'Economia, Luis de Guindos
L'exdelegat de Seguretat a Madrid, Antonio de Guindos, també germà del ministre d'Economia Luis de Guindos
Madrid

L'exdelegat de Seguretat a Madrid i el cap de la policia municipal, imputats pel Madrid Arena

El jutge ha decidit imputar Antonio de Guindos, germà del ministre d'Economia i actual encarregat de Medi Ambient i Mobilitat a l'Ajuntament de Madrid, i el cap de la policia municipal, Emilio Monteagudo, entre d'altres.

RedaccióActualitzat
El jutge Eduardo López, que instrueix la causa del Madrid Arena, ha decidit imputar en la causa l'exdelegat de Seguretat a Madrid, Antonio de Guindos, també germà del ministre d'Economia Luis de Guindos i actual encarregat de Medi Ambient i Mobilitat a l'Ajuntament de Madrid, així com el cap de la policia municipal, Emilio Monteagudo.

També hauran de prendre declaració davant del magistrat l'exregidora de Seguretat i ara regidora del districte de Carabanchel, Fátima Núñez, i el metge encarregat del dispositiu mèdic de la festa que va acabar amb tragèdia, Simón Viñals, i el seu fill, entre d'altres.

Tot plegat s'ha acordat en la trobada que el jutge ha mantingut amb les parts per fixar el calendari de les properes declaracions. En total, 14 persones declararan els propers mesos com a imputats. D'aquests, 10 imputats són nous.
Anar al contingut