Barcelona

L'exconsellera Marina Geli desvincula la Generalitat de les irregularitats del grup Innova

L'exconsellera de Sanitat demana celeritat en el procés d'investigació del "cas Innova" per aclarir si hi va haver irregularitats en la construcció de l'hospital de Reus

RedaccióActualitzat

L'exconsellera de Sanitat amb els governs del tripartit, Marina Geli, ha desvinculat la Generalitat de les irregularitats del grup Innova de Reus en la gestió de l'Hospital Sant Joan. Unes irregularitats que estan sota investigació judicial per presumpta adjudicació irregular d'obres i serveis sanitaris.

Geli ha dit en una entrevista al programa "El suplement" de Catalunya Ràdio que la relació entre el Departament de Salut, que ella dirigia, amb Innova va ser només per la construcció de l'hospital de Reus i ha demanat celeritat en el procés:

"Jo crec que tot això està "sub judice" i hem de veure com acaba. Porten tres anys, hem d'esperar que s'acabi tot i veure si hi ha irregularitats o no.  Jo crec que hem de demanar celeritat"

Geli va estar al capdavant del Departament de Sanitat entre els anys 2003 i el 2010, els anys en què, segons l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, es van cometre les irregularitats.

L'actual alcalde va assegurar dissabte que el consistori actual va encarregar l'any 2012 un informe on ja es posaven de manifest algunes incidències d'Innova i l'hospital de Reus, com ara que el 85% de la contractació no s'adaptava a la normativa del sector públic.

Pellicer va defensar l'actual equip de govern i va confirmar que ja es van denunciar els contractes irregulars de l'Hospital de Sant Joan fa tres anys, però que no es podien aturar perquè s'hauria paralitzat l'activitat del centre.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut