Pere Macias
Pere Macias
Barcelona

L'exconseller de CiU Pere Macias coordinarà el pla de Rodalies de Catalunya

RedaccióActualitzat

Pere Macias, que va ser conseller de Política Territorial i Obres Públiques amb CiU, serà el coordinador del pla de Rodalies de Catalunya, segons ha avançat "La Vanguardia" i ha pogut confirmar TV3. 

Es tracta d'un càrrec de nova creació que depèn del Ministeri de Foment, i que ha d'actualitzar la planificació de la xarxa a Catalunya, segons ha explicat el govern espanyol en un comunicat:

 "El ministre de Foment ha ordenat a Adif i a Renfe que procedeixin, amb la major celeritat, a l'actualització de la seva planificació estratègica i a l'adaptació dels plans d'actuació vigents a Rodalies de Catalunya."

Segons el Ministeri, amb la revisió del pla es vol "donar prioritat a les inversions i millorar la qualitat i la integració del servei".

Macias ha dit que accepta "el repte" i que espera "ser útil als usuaris":


 


L'abril del 2016, Macias va fitxar pel govern d'Ada Colau per liderar la connexió de les dues línies de tramvia, el Trambaix i el Trambesòs, per la Diagonal. 

L'executiu de Pedro Sánchez va fitxar un altre expolític català al juliol. Va ser l'exdirigent d'Iniciativa per Catalunya-Verds Joan Herrera, que ara és director de l'Institut de Diversificació i Estalvi de l'Energia.

ARXIVAT A:
InfraestructuresMobilitat
Anar al contingut