Marbella

L'exalcaldessa de Marbella Marisol Yagüe surt de la presó després de pagar una fiança de 60.000 euros

El jutge instructor de l'Operació Malaia ha dictat llibertat sota fiança de 60.000 euros per a l'exalcaldessa de Marbella Marisol Yagüe, que estava acusada dels delictes de suborn, prevaricació i maquinació per alterar els preus de les coses. L'exalcaldessa de Marbella va ser detinguda en l'Operació Malaia contra la corrupció a l'Ajuntament de Marbella i, després de declarar davant del jutjat d'instrucció, va ingressar a la presó d'Alhaurín de la Torre, on ha compartit cel·la amb la que va ser la seva primera tinent d'alcalde, Isabel García Marcos. Precisament, el jutge també ha deixat en llibertat sota fiança García Marcos i Victoriano Rodríguez, exconseller de Transports de l'Ajuntament de Marbella.

Actualitzat
El jutge que instrueix el cas de l'Operació Malaia ha dictat llibertat sota fiança de 60.000 euros per a l'exalcaldessa de Marbella Marisol Yagüe, per a l'exprimera tinent d'alcalde de l'Ajuntament Isabel García Marcos i per a l'exconseller de Transports Victoriano Rodríguez, que estaven a la presó des de l'abril passat.

Per posar-los en llibertat el jutge requereix també l'entrega dels seus passaports i que compareguin al jutjat periòdicament.

Marisol Yagüe està imputada per delictes de suborn, prevaricació i maquinació per alterar les coses. Isabel García Marcos se l'acusa de delictes de suborn, frau i alteració de preus en concurs i subhasta pública, mentre que Victoriano Rodríguez està acusat de suposats delictes de prevaricació, malversació de cabals públics, suborn, tràfic d'influències i maquinació per alterar el preu de les coses.

Aquests tres integrants de la corporació de Marbella van ser detinguts a l'Operació Malaia, contra la corrupció a l'Ajuntament de Marbella, i després de declarar davant del jutjat d'instrucció van ingressar a la presó.
Anar al contingut