Fórmula 1

Lewis Hamilton marca el millor temps de tots els lliures per davant de Webber i Alonso

El McLaren de Lewis Hamilton i el Red Bull de Mark Webber són ara per ara els monoplaces més ben posicionats per adjudicar-se la "pole position" del Gran Premi del Canadà de Fórmula 1. L'anglès i l'australià han estat els més ràpids d'una última sessió d'entrenaments lliures marcada per la falta d'adherència sobre el traçat de Mont-real. La igualtat, però, és màxima entre els deu primers pilots i tot queda obert de cara a la qualificació. Ferrari ha millorat força, i Fernando Alonso ha pogut seguir el ritme de Hamilton i Webber i ha finalitzat en tercera posició. Alguersuari ha estat tretzè i De la Rosa, quinzè.

Actualitzat
Lewis Hamilton ha aterrat al Canadà amb tota l'ambició després de guanyar a Istanbul el seu primer Gran Premi de la temporada. L'anglès està disposat a remuntar el vol i confirmar a Mont-real la seva candidatura al títol. De moment, l'excampió va pel bon camí ja que ha marcat el millor temps de tots els entrenaments del cap de setmana. En l'última sessió de lliures, Hamilton ha estat el més ràpid (1.16.058) i el seu McLaren s'ha mostrat superior als poderosos Red Bull.

Malgrat tot, Mark Webber ha pogut assetjar Hamilton i encara que no l'ha pogut superar sí que promet lluita de cara a la qualificació. De la mateixa manera, Fernando Alonso no llança la tovallola i aspira a sumar la seva primera "pole" de la temporada. L'asturià ha estat tercer en els darrers entrenaments per davant de Schumacher, Vettel, Kubica, Sutil, Button, Liuzzi i Petrov. Tots ells, però, estan separats per menys d'un segon.

Així doncs, en la qualificació pot passar de tot ja que tots els monoplaces, tots, hauran de combatre la notable falta d'adherència del traçat de Mont-real a causa de l'aigua, el pol·len i les baixes temperatures. El rendiment dels pneumàtics tous al Canadà també és un altre dels factors que s'hauran de tenir en compte a l'hora de plantejar la qualificació i la carrera.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut