Fórmula 1

Lewis Hamilton corrobora la seva superioritat aconseguint la "pole" a Hungaroring

Lewis Hamilton no ha donat opcions als seus contrincants i en la sessió de qualificació del Gran Premi d'Hongria ha aconseguit la "pole" amb la mateixa facilitat amb què ha dominat les sessions d'entrenaments. El pilot anglès ha estat de llarg el més ràpid i sortirà des de la primera plaça d'una cursa per quart cop aquesta temporada. El seu company a McLaren, Heikki Kovalainen, ha estat segon, mentre que Ferrari, amb molts problemes d'aerodinàmica, només ha pogut col·locar Felipe Massa en la segona línia. Fernando Alonso sortirà des de la setena posició.

Actualitzat

No hi ha hagut sorpreses i finalment Lewis Hamilton sortirà diumenge primer en el Gran Premi d'Hongria. El pilot anglès ha dominat amb comoditat les diferents sessions d'entrenaments i com era del tot previsible ha acabat fent la "pole" per tal d'aconseguir el seu gran objectiu: repetir l'èxit de la temporada passada, sumar el tercer triomf consecutiu després de les victòries a Alemanya i la Gran Bretanya i ampliar encara més el seu avantatge al capdavant de la classificació del Mundial.

McLaren està totalment adaptat a Hungaroring i ho ha confirmat amb la segona posició de Kovalainen. Amb els dos companys de l'equip angloalemany en la primera línia i tenint en compte les dificultats per avançar en el traçat hongarès, tant Hamilton com Kovalainen són els principals favorits per endur-se el triomf.

Ferrari ha patit moltíssim al llarg del cap de setmana i només Felipe Massa ha donat mostres positives per a l'equip italià. Tot i el tercer lloc del brasiler, les bales vermelles estan força lluny de McLaren i ho tenen molt complicat per aconseguir el triomg. Al seu darrere, Kubica ha estat quart i Timo Glock -molt bé el seu Toyota-, cinquè. Räikkönen sortirà sisè, i Fernando Alonso ho farà des de la setena plaça després d'una Q3 en què l'espanyol no ha volgut arriscar.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut