L'ESTAFADOR

Ricard Figueras firma el telefilm que va emetre dissabte (14-06-08) TV3. Una història que, tot i tenir una trama d'estafes, malentesos i aventures, es basa en l'amor.
L'ESTAFADOR

L'ESTAFADOR

Ricard Figueras firma el telefilm que va emetre dissabte (14-06-08) TV3. Una història que, tot i tenir una trama d'estafes, malentesos i aventures, es basa en l'amor.
Actualitzat
L'amor de l'Anna a la seva mare i el desig de voler trobar un pare, l'amor del Miquel cap ala Sarita (i viceversa), l'amor protector del Manel cap a la seva néta... Tots els personatges tenen mancances sentimentals que es resoldran al final de la pel·lícula. Els personatges són la base i l'atractiu de la història. Marquen el to ¿intel·ligent, com el d'ells- i ens condueixen per aquestes trames que tenen més pes a nivell intern que extern. Sinopsi L'Anna és una noia de disset anys que va perdre la seva mare en una accident fa cinc anys. Juntes havien somiat restaurar el veler familiar que tenien amarrat en un port i fer un viatge juntes. No obstant, aquests somnis es van esvair amb la mort de la seva mare i ara l'Anna fa temps que està sotmesa a les ordres estrictes dels seus avis, un matrimoni benestant que sempre va censurar la vida lliure de la seva filla i el fet que tornés embarassada després de les seves aventures al mar. Davant la perspectiva d'haver de viure tota la vida sotmesa als decrets rigorosos dels seus avis, l'Anna decideix deixar l'escola i seguir els passos de la seva mare. S'escapa i s'amaga dins del maleter d'un autobús amb destí a la ciutat on està amarrat el veler familiar amb el qual tant havia somiat. Allà, també amagat, hi coneix el Miquel, un estafador de poca envergadura que fuig dels germans Alcàntara, mafiosos al servei de la Sarita, una dona propietària d'un casino, d'ètica peculiar, a qui en Miquel deu diners. A partir d'aleshores, el Miquel i l'Anna enceten una relació especial. Producció: Televisió de Catalunya, In Vitro Films, Canal Sur, Televisión de Galicia, Editorial Compostela i Arrayás Producciones Direcció: Ricard Figueras Guió: Luis Vega, Àngels Diemand-Hartz i Ricard Figueras Director de fotografia: Federico Ribes Música original: Álex Conrado Intèrprets: Lluís Marco (Miquel), Lúa Testa (Anna), Simon Andreu (Manel), Mercedes Hoyos (Sarita), Juli Mira (Cortés), Mabel Rivera (Constanza), Pere Molina (Munch), Álvaro Monje (Pablo), Pepo Suevos (Alcàntara 1), Ignasi Vidal (Alcàntara 2) i Juan Carlos Villanueva (Emilio)