Barcelona

L'estadi Lluís Companys acull el primer dels dos concerts de Coldplay

Són els únics concerts que la banda londinenca fa a Espanya en el marc de la gira mundial -"A Head Full of Dreams Tour"- que va començar al març, a Sud-amèrica

Actualitzat

Les dues actuacions de Coldplay, que formen part d'"A Head Full of Dreams Tour", són els únics concerts que la formació londinenca farà a Espanya, dins de la gira mundial que va començar el 30 de març a Buenos Aires, a l'Argentina. Després d'actuar per Sud-amèrica, dimarts van aterrar a Europa per tocar a l'estadi Charles Ehrmann de Niça, a França.

Les entrades del primer concert es van acabar al desembre, tot i que per al segon concert encara queden alguns tiquets a la venda. Es preveu que, en total, hi assistiran més de 100.000 persones. En aquesta gira, Coldplay té previst fer 20 concerts en 14 països. L'àlbum que va publicar el 4 de desembre, titulat "A Head Full of Dreams", ha comptat amb les col·laboracions d'artistes com Beyoncé, Noel Gallagher, Merry Clayton i Tove Lo.

La manera d'anunciar el primer concert de Coldplay a la capital catalana es va convertir en viral, després que van aparèixer diversos cartells per Barcelona anunciant els concerts de la gira a la ciutat. No és el primer cop que la formació innova en la promoció de les seves parades ja que l'abril del 2014 van amagar la lletra d'una de les seves cançons, manuscrita per Chris Martin, a la biblioteca de Sant Pau i la Santa Creu, al barri del Raval. La va trobar una estudiant catalana a qui van convidar a viatjar a Londres per veure en directe un dels seus concerts.

Els londinencs conviden els fans que, a través de les xarxes socials, demanin quines cançons volen sentir en cadascun dels concerts. Solen interpretar una vintena de temes dels seus set àlbums, entre els quals inclouen un homenatge a David Bowie, interpretant "Hero". Després de Barcelona, la gira continuarà en territori europeu i Coldplay visitarà el Regne Unit, Suïssa, Holanda, Alemanya, Suècia i Dinamarca, abans de saltar el 16 de juliol als Estats Units.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut