Pla mig on es pot veure públic seguint l'espectacle 'BLOCK' de les companyies britàniques Nofit State Circus & Motionhouse a Fira…
Pla mig on es pot veure públic seguint l'espectacle 'BLOCK' de les companyies britàniques Nofit State Circus & Motionhouse a FiraTàrrega 2018, el 7 de setembre de 2018. (Horitzontal)

L'espectacle britànic 'BLOCK' atansa la dansa i el circ als espectadors de FiraTàrrega

ACN Tàrrega.-L'espectacle 'BLOCK' de les companyies del País de Gal·les i Anglaterra Nofit State Circus & Motionhouse ha atansat aquest divendres a la tarda la dansa i el circ als nombrosos espectadors que assisteixen a FiraTàrrega 2018. Com acostuma a ser habitual al certamen de les arts escèniques de carrer, la plaça de les Nacions sense estat de la capital de l'Urgell acull novament una proposta repleta de moviments acrobàtics entre els artistes. En aquesta ocasió les dues companyies britàniques han posat en comú els seus estils en una potent fusió de dansa i cric que ha servit per impulsar dues formes d'art com el circ i la dansa. A escena, vint blocs de grans dimensions alçats, que s'han desconstruït i han renascut en una infinita varietat de formes on els intèrprets han interactuat i s'han mogut. 'BLOCK' s'ha presentat a la fira com un espectacle dinàmic i emocionant sobre la vida a la ciutat, les seves contradiccions i els seus reptes.

Anar al contingut