Espanyol

L'espanyolista Baena, recuperat de la lesió, té ganes d'ajudar l'equip a sortir de la cua

El migcampista espanyolista Raúl Baena ha confirmat la seva total recuperació després de la seva lesió i ha explicat que fa tres dies que treballa amb intensitat i té ganes d'ajudar l'equip. El futbolista blanc-i-blau va patir l'11 d'agost, en un amistós contra el Saragossa, una fractura al segon metatarsià del peu esquerre.

Actualitzat
El migcampista espanyolista Raúl Baena ha confirmat la seva total recuperació després de la seva lesió i ha explicat que fa tres dies que treballa amb intensitat i té ganes d'ajudar l'equip. El futbolista blanc-i-blau va patir el passat 11 d'agost, en un amistós contra el Saragossa, una fractura al segon metatarsià del peu esquerre.

"Des de fora, a la grada, es pateix bastant més perquè l'únic que pots fer és animar els teus companys", ha confessat el futbolista. Sobre l'equip, Baena ha assegurat que hauria de portar "més punts a aquestes altures" i s'ha mostrat optimista respecte a la capacitat de reacció del grup. "No veig tan complicat sortir d'aquesta situació -ha afirmat-, ho farem. L'equip està donant arguments i deixant sensacions perquè es confiï en ell".

El migcampista ha evitat pronunciar-se sobre la seva renovació, ja que acaba contracte aquesta temporada. "No és moment de qüestions personals, penso a ajudar el grup i treballar al màxim. Sempre he dit que estic molt content aquí i agraït, són el club i el tècnic que m'han donat l'oportunitat", ha dit.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut