LLiga de futbol

L'Espanyol trenca una ratxa de quatre derrotes seguides i guanya amb claredat el Rayo 3 a 1

Amb les novetats dels joves del planter Marc Bertran i Albert Crusat en l'onze titular, l'entrenador de l'Espanyol, Ramon Moya, va aconseguir contra el Rayo Vallecano una victòria vital per sortir de la crisi esportiva. El partit va començar de meravella i Tamudo va marcar en el minut 10 de partit. El mateix jugador català va deixar el marcador franc pels periquitos amb un gol ple de força i qualitat a la segona part. Àlex Fernández va marcar en pròpia porteria en el minut 88 però en la jugada següent Savo Milosevic va sentenciar.

Josep Manel Casanova va dirigir l'equip blanc-i-blau des de la banqueta, però seguia a través del mòbil les instruccions que li donava el sancionat Ramon Moya. L'home símbol de l'Espanyol, Raúl Tamudo, qui si no, va avançar tot just començar l'equip blanc-iblau en el marcador. Un córner xutat per Àlex Fernández el va rematar quasi a gol Maxi Rodríguez, i Tamudo, molt oportunista, va posar el peu després del refús del porter i va introduir la pilota entre la xarxa. També a pilota parada va estar a punt d'arribar el segon. Una falta centrada perfectament per Àlex la va rematar Soldevilla i la pilota va sortir fregant el travesser. Bolic va estar molt a prop d'empatar, però el seu cop de cap el va treure amb el peu Alfred Argensó acrobàticament. El partit va viure moments d'anada i tornada. L'argentí Maxi Rodríguez va tenir un xut a l'interior de l'àrea, però no el va poder convertir en gol. L'entrenador del Rayo, Fernándo Vázquez, va veure dues targetes en cinc minuts per haver protestat una decisió de l'àrbitre i va haver de seguir el partit des de la grada o els vestidors. Raúl Tamudo va tornar a demostrar que és l'ànima de l'equip. El jugador de Santa Coloma va robar amb el seu esperit lluitador una pilota a Onopko, va driblar un defensor que li sortia al pas i amb l'exterior va col·locar la pilota a la dreta del porter del Rayo. En el minut 88 el Rayo va posar emoció al matx. L'Espanyol va fer un canvi abans de xutar un córner l'equip madrileny. Això va provocar un desgavell defensiu i després de tres cops de cap Àlex Fernández va introduir l'efèrica en la seva pròpia porteria. Savo Milosevic va fer despertar l'equip de Vallecas del somni d'empatar marcant el tercer per a l'Espanyol després d'una bona passada des de la dreta de Martín Posse. Abans d'acabar encara hi va haver temps per al debut a Primera del jove del filial Jonathan Soriano.