Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol torna als entrenaments pensant a allargar el bon moment de joc i resultats

L'Espanyol ha tornat avui a la feina, tot i que els estrangers encara tenen un o dos dies de propina. Ernesto Valverde, que fa un mes i mig va estar a punt d'anar al carrer, veu com ara tot són presses per renovar-lo. El tècnic blanc-i-blau, però, diu que ara és moment de pensar en la tornada a la competició i a guanyar el Recre, el pròxim rival a la Lliga.

Actualitzat

El torrons no han pesat en la tornada a la feina dels jugadors de l'Espanyol. Raúl Tamudo ha afrontat els exercicis físics amb força i l'equip ha fet pinya per començar l'any sense dubtes. De la Peña posava seny de cara als dos pròxims partits a casa contra el Recre i el Barça. Després d'un principi de temporada de menys a més, Valverde no s'oblida dels moments difícils, però ara que les coses van bé tampoc pensa en la seva renovació.

L'Espanyol encara no ha acabat de concretar cap de les cessions previstes, però Jonathan Soriano té un peu i mig al Poli Ejido. 18 jugadors s'han entrenat aquest matí amb les baixes dels estrangers i de Gorka i Rufete, que van jugar ahir amb la seva selecció. Demà l'Espanyol farà doble sessió de matí i tarda i al vespre faran el sopar de Nadal.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut