Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol tanca la gira per terres holandeses amb un empat davant el NEC Nimega (1-1)

L'Espanyol ha empatat contra el NEC Nimega (1-1) en el quart i últim partit de la gira per terres holandeses. El conjunt blanc-i-blau ha dominat els primers minuts i s'ha avançat en el minut 24. Moisés Hurtado ha pentinat al primer pal una falta executada per Luis García. Al minut 37, De la Peña ha estat expulsat en respondre a una provocació d'Otten. En el 74, els holandesos han aconseguit l'igualada. El Kabir ha aprofitat una mala sortida de Kameni per enviar a plaer la pilota al fons de la xarxa. Diumenge, l'Espanyol disputarà el Ciutat de Barcelona contra l'Udinese.

Tamudo, De la Peña, Jarque... onze de gala de l'Espanyol per tancar la gira holandesa. Márquez, molt actiu a la banqueta, no volia sorpreses contra el NEC. I precisament al minut 24 Moisés Hurtado marcava el 0 a 1 en una de les seves especialitats, el joc aeri. El gol arribava en plena efervescència de la societat De la Peña-Tamudo. L'expulsió del càntabre al minut 35 ho ha trencat tot. L'Espanyol s'ha quedat amb 10 homes després que De la Peña ha respost amb la mateixa moneda a l'acció prèvia de Mark Otten. El cervell blanc-i-blau ha perdut els nervis.

A la segona part, una greu errada de Carlos Kameni ha deixat en safata l'empat d'El Kabir. Poc després, Tamudo s'ha retirat del camp amb un fort cop a les costelles. L'Espanyol marxa d'Holanda havent millorat la imatge, però sense guanyar i amb una preocupant llista de baixes.

Torrejón, operat amb èxit

El defensa de l'Espanyol Marc Torrejón ha estat operat amb èxit d'un esquinç del lligament lateral extern del turmell esquerre i estarà entre dos i tres mesos de baixa. El defensa es va lesionar de forma fortuïta dimecres passat al partit amistós davant el Volendam. Encara que en un principi es va valorar l'opció d'aplicar un tractament conservador, finalment es va decidir que passés pel quiròfan.