Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol suma el primer triomf de pretemporada davant el Peralada amb gols de Lola i Valdo

L'Espanyol va sumar ahir el primer triomf en el primer amistós de la pretemporada, davant el Peralada (0-2), un equip que juga a Primera Catalana. La nota més positiva és que els dos gols els van marcar dos dels nous fitxatges. En el minut 18, va marcar el serbi "Lola" Smiljanic, aprofitant una centrada de Tamudo. Ja a la segona meitat, al minut 60, Valdo va fer el 0-2 definitiu. En aquest partit també va poder debutar l'argentí Clemente Rodríguez.

Primer assaig de la temporada i primera victòria de l'Espanyol. És clar que el rival era molt modest, el Peralada, que la passada temporada va perdre la categoria i en aquesta jugarà a la Primera Catalana. Valverde va aprofitar per fer debutar de titular els nous fitxatges Clemente Rodríguez i Smiljanic.

El partit, com era de preveure, no tenia més al·licient que comprovar l'estat dels jugadors en aquest inici de temporada. Per això, cap dels dos equips, en cap moment, s'ho van prendre amb gaire seriositat. Del partidet cal destacar els gols i alguna cosa més, molt poques. El 0-1 el va fer un dels nous fitxatges, el serbi Smiljanic, que a partir d'ara serà conegut amb el nom de "Lola", tal com ell vol. Smiljanic va inaugurar el marcador, gràcies a la passada de Tamudo. Al final de la primera part, Jarque, primer, i Ángel, després, van estar a punt de poder fer el segon, però van ser claus les intervencions del porter Víctor del Peralada perquè s'arribés al descans amb el 0-1.

En la represa, Valverde va canviar tot l'equip i va donar entrada a Valdo, un altre dels nous fitxatges. I el jugador no va desaprofitar l'oportunitat. En el minut catorze del segon temps, Valdo, a porteria buida, va fer el segon gol per als blanc-i-blaus, que va establir el 0-2 definitiu. Valverde deu haver tret poques conclusions de les línies del darrere, ja que el Peralada tan sols va arribar a l'àrea blanc-i-blava en una ocasió, en què Becerra, va desfer bé el perill. Així doncs, prova superada i de ben segur satisfactòria per a Valverde.

Ito marxa abans

Antonio Álvarez, "Ito", ha rescindit el contracte amb el club blanc-i-blau i avui passarà per les oficines de Montjuïc per arreglar els últims papers. També avui revelarà quin serà el seu destí com a jugador. Ito se'n va anar de Peralada acompanyat d'Iván de la Peña, que va aprofitar la marxa d'Ito per desplaçar-se abans que els seus companys a Barcelona, ja que està lesionat i no podia participar en el partit contra l'equip local.