Actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol s'entrena a Manresa coincidint amb el centenari del club del Bages

La plantilla de l'Espanyol ha anat a entrenar-se aquesta tarda a la capital del Bages. El motiu, col·laborar amb el Centre d'Esports Manresa en els actes de celebració del seu centenari. El primer equip de l'entitat juga a Tercera Divisió, però un segle d'història es mereix una celebració de primera. D'entrada, ni Tamudo, ni Iván de la Peña, ni Kameni. Si algú ha centrat l'atenció del públic del Nou Congost ha estat David García. El lateral blanc-i-blau és de la capital del Bages i, a més, es va formar al Centre d'Esports Manresa. Més imatges: la fotografia de l'Espanyol amb l'alcalde de la ciutat, Josep Camprubí, i la directiva del club manresà.

Actualitzat

Especialment feliç estava David Casamitjana, que es mirava i remirava la samarreta de l'Espanyol, una samarreta que ell va defensar els anys cinquanta. Ernesto Valverde ha intentat aïllar els seus jugadors del caràcter festiu de la jornada. Diumenge rebran l'Athletic, un rival directe contra el qual no només l'entrenador s'hi juga molt. Qui no hi serà, contra l'Athletic, és David García: en ple procés de recuperació, el lateral s'ha entrenat al marge del grup, però avui ningú li ha robat el paper d'actor principal.

Un cop acabat l'entrenament, ara sí, els nanos no han perdonat. Kameni, Tamudo, Ito, Gorka i Iván de la Peña han tingut feina extra. La visita del primer equip de l'Espanyol ha trencat amb la rutina i la tranquil·litat que habitualment es viu al Nou Congost.


Anar al contingut