L'Espanyol s'endú tres punts molt valuosos de Màlaga per a la permanència (1-2), abans del derbi

Abans del derbi amb el Barça, l'Espanyol ha sumat tres punts molt valuosos per aconseguir l'objectiu primer de la temporada, la permanència. L'1-2 a La Rosaleda situa els de Javier Aguirre amb 40 punts, a només 2 punts de la salvació virtual. Sergio García ha inaugurat el marcador a la mitja hora, però, poc després, Pablo Pérez ha empatat. Pizzi ha fet l'1-2 definitiu abans de l'últim quart. Després, el Màlaga s'ha quedat amb deu per l'expulsió de Pablo Pérez.

Abans del derbi amb el Barça, l'Espanyol ha sumat tres punts molt valuosos per aconseguir l'objectiu primer de la temporada, la permanència. L'1-2 a La Rosaleda situa els de Javier Aguirre amb 40 punts, a només 2 punts de la salvació virtual.

Sergio García ha avançat els blanc-i-blaus, al minut 32, amb una passada de Stuani. Però l'alegria ha durat poc. Perquè, dos minuts després, Pablo Pérez ha aconseguit l'empat en una acció, tot i que en fora de joc.

L'Espanyol ha insistit buscant de nou el gol, però s'ha trobat amb un Willy Caballero que ho aturava tot. Ha evitat un gol de Pizzi que l'encarava tot sol i també ha refusat una rematada claríssima de Sídnei, arran d'un còrner. El partit s'ha obert molt fins al descans.

Pizzi, que no havia fet res en el segon temps, ha aparegut en un moment decisiu i ha fet l'1-2, en culminar un rapidíssim contraatac amb una definició ajustada.

La pitjor notícia se l'ha endut David López, que ha abandonat el camp lesionat poc després de l'1-2. El culpable? Pablo Pérez amb una dura entrada que li ha suposat la segona groga.